| Time For Nature

2 unieke sleutelhanger van Arnhem

€ 10.00 € 15.95
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Een stukje Arnhem aan je sleutelbos

Afgelopen tijd heb je ze vast al wel eens voorbij zien komen, onze eigen ontworpen sleutelhangers van Arnhem. Op eentje staat de Eusebius kerk afgebeeld en op de andere het hert van Arnhem die te zien is op het Willemsplein.

Deze sleutelhangers hebben we in samenwerking met een kleine zelfstandige ondernemer laten maken. Vanaf het ontwerp, formaat, materiaal en ook het testen hebben we in eigen beheer gedaan. Dit is een stukje waar we trots op zijn! Een uniek product dat voor veel mensen veel emotionele waarde heeft!

We kennen allemaal wel de standaard souvenirs van een stad of het dorp. Ongetwijfeld zullen die er ook zijn voor onze stad alleen wij wouden gewoon iets unieks!

Zo hebben we naast deze sleutelhangers ook zelf city maps laten maken met de stadsplattegrond  uit hout gelaserd. Binnenkort zijn deze ook online te bestellen maar voor nu kun je ze op onze facebook of instagram pagina bewonderen. Via het contact formulier kun je ze ook bestellen.

Voor de trotse Arnhemmer

De sleutelhanger is een leuke gadget voor alle mensen die trots zijn op de stad Arnhem. Deze 2 varianten zijn voor alle Arnhemmers bekend. Ook de toeristen die zien de Eusebius kerk en het hert altijd wel bij hun bezoek aan Arnhem.

 

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen