Contact

24Bottles

De duurzame drinkfles

De flessen van 24Bottles zijn met een Italiaans design en fabrikant van topkwaliteit. Alles flessen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal. Zoals je bij de meeste al ziet zit er een mooi print op waardoor je ook nog een mooie fles hebt.

De collectie bestaat uit meerdere type flessen. Wij hebben de volgende flessen in het assortiment.
Urban bottle
De urban drinkfles heeft een inhoud van 500 ml en is enkelwandig. Deze fles is geschikt om makkelijk mee te nemen en zo heb je altijd wat te drinken bij je.
Ook staat er op de fles -0,08. Bij het produceren van een plastic flesje komt 0,08kg CO2 vrij. Elke keer wanneer je de urban fles opnieuw vult bespaar je dus 0,08 kg en zo help jij mee om het klimaat schoner te maken.
Clima
De clima drinkfles in de thermo fles van 24Bottles. De inhoud is ook 500 ml maar deze fles is dubbelwandig. Zo blijft warm drinken 12 uur lang warm en koud drinken 24 uur lang koud.
Tumbler
De laatste toevoeging aan het assortiment is de bekende to go beker. Ook dubbelwandig dus je koffie of thee blijft lekker lang warm. Deze beker is afsluitbaar dus je kunt hem ook rustig even in je tas doen.

Website 24Bottles
Time For Nature
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen