Contact

Afgemeld

Je hebt je succesvol afgemeld voor de nieuwsbrief van Time for Nature Arnhem. Jammer om te horen dat je hier voor gekozen hebt, we horen graag wat je reden is geweest om je af te melden. Misschien Kunnen we dingen verbeteren of aanpassen zodat je je snel weer gaat inschrijven.

Dat je je hebt uitgeschreven voor de nieuwsbrief wil nog niet zeggen dat je ons helemaal niet meer wil volgen. Volg ons op Facebook of Instagram en kijk wanneer jij dat wilt naar onze berichten. Hier plaatsen we ook berichten van de nieuwe merken, nieuwe collectie of leuke aanbiedingen en acties op.
Dus dat je je afgemeld hebt wil niet zeggen dat je ons niet meer kunt volgen.

Maar wat natuurlijk nog leuker is! Je komt gewoon een keer gezellig naar onze winkel in het centrum van Arnhem. Daar zijn al onze producten te bewonderen en kunnen we je persoonlijk advies geven. Daarnaast staat de koffie of thee altijd voor je klaar!

De stad is goed bereikbaar met openbaar vervoer, onze winkel is 5 minuten lopen vanaf centraal station. Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren in Rozet parkeergarage, dit is 300 meter lopen naar de winkel.

Is Arnhem te ver weg of is het niet mogelijk om langs te komen. Neem dan eens een kijkje in de webshop vol leuke producten!
Per ongeluk afgemeld en uitgeschreven voor de nieuwsbrief? Geen probleem, schrijf je gewoon opnieuw in.

De producten zullen we met zorg inpakken zodat het tijdens de verzending niet zal beschadigen. We versturen alle pakketten met Post NL, vaak is het voor 16.00 besteld de volgende werkdag in huis.
Vanaf €50,- is verzenden wij het pakket gratis.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen