| Time For Nature
 | Time For Nature

Alpaca knuffel mini - vanilla

€ 29.95

Een unieke handgemaakte alpaca knuffel gemaakt van zachte wol van echte alpaca's uit Peru.

Deze donkerbruine alpaca knuffel is onmisbaar voor alle alpaca fans onder ons! Ze zijn met de hand gemaakt en daardoor stuk voor stuk uniek. De knuffels zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor je er lang van kunt blijven genieten.

Als er eenmaal een alpaca knuffel thuis staat, is het heel moeilijk om er van af te blijven! Door de superzachte wol zijn ze heerlijk om te aaien en mee te knuffelen. Een toffe aanwinst voor in de woon- en/of slaapkamer.

De wol van de alpaca is allergie vrij en kriebelt niet. Deze knuffel is dus uitermate geschikt voor mensen met een wol allergie!

De alpaca knuffels van Inkari zijn uniek, een handgemaakt natuurproduct.

De alpaca's zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Klik hier om de andere modellen te ontdekken.
De foto's geven een algemeen beeld van de de alpaca's weer, het is mogelijk dat de daadwerkelijke kleur wat afwijkt van de kleur op de foto. De kleur zal altijd 90 - 95% overeenkomen. Doordat de knuffels met de hand worden gemaakt is elk model uniek.

Onderhoud:
Voor het beste behoudt van de knuffels dien je ze af en toe te onderhouden. Gelukkig is dit redelijk eenvoudig, ze zijn makkelijk mooi te houden met een borstel en talk poeder. Door het aaien/aanraken kan het zijn dat de wol wat vettig wordt, door de vacht te borstelen met talkpoeder word de wol weer heerlijk zacht!

De mini knuffels zijn 15 cm groot.

  • Duurzame fairtrade wol
  • Vrij van chemicaliën
  • Handgemaakt in Peru

inkari alpaca Peru

 

 

 

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen