Kleine beige alpaca knuffel
Details alpaca wollen knuffel
Diverse formaten alpaca knuffels

Beige Alpaca Knuffel - Klein

€ 35,00

Handgemaakt van echte alpaca wol

Deze beige alpaca knuffel van Inkari is onmisbaar voor de echte alpaca liefhebber in ons land. De knuffels worden met de hand gemaakt in Peru. Door het handwerk is elke knuffel altijd uniek. Ze zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan.

De knuffels zijn gemaakt van de super zachte alpaca wol. Dus wanneer je er een thuis hebt staan zal het heel lastig worden om er van af te blijven. Heerlijk om mee te knuffelen op de bank of in bed. Naast dat ze super zacht zijn is het gewoon een mooie aanwinst voor in je huis.
De wol van de alpaca is allergie vrij, ook voor de mensen met een wol allergie. Deze vezels zijn heel erg verfijnd ontwikkeld dus het kriebelt ook niet.

Handgemaakt natuurproduct

De alpaca's zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Klik hier om de andere modellen te ontdekken.
De foto's geven een algemeen beeld van de de alpaca's weer, het is mogelijk dat de daadwerkelijke kleur wat afwijkt van de kleur op de foto. De kleur zal altijd 90 - 95% overeenkomen. Doordat de knuffels met de hand worden gemaakt is elk model uniek.
Wil je de knuffel zelf uitkiezen? Kom dan naar onze winkel om alle alpaca's zelf te bewonderen. 

Onderhoud van de knuffel

Je wilt natuurlijk lang van je knuffel genieten, dus af en toe verzorgen is niet verkeerd. Ze zijn makkelijk te onderhouden met een borstel en talkpoeder. Door het knuffelen en aanraken kan de zachte wol vettig worden. Wanneer dat zo is strooi je er een beetje talk poeder over en kam je de vacht weer los en zacht met een borstel.

De kleine knuffels zijn 23 cm groot.

De small alpaca knuffel is de kleinste variant van Inkari. De kleine knuffel is  ongeveer 23 cm hoog.

  • de Knuffels zijn gemaakt van duurzame fairtrade alpacawol
  • De wol is vrij van chemicaliën
  • Handgemaakt in Peru
1 échte winkel
Gratis verzending vanaf €39,-
Grootste collectie houten horloges
Veilig online betalen