gift set ashleigh burwood | Time For Nature

Frosted Rose Fragrance Lamp + 250ml Romance

€ 39.95 € 48.45
Dit product is uitverkocht.

Ashleigh & Burwood perfecte cadeau voor moederdag

Elk jaar is het weer een uitdaging om een geschikt cadeau te vinden om te geven tijdens moederdag. Vanaf nu gaan wij je helpen om het perfecte cadeau te vinden! Op onze webshop staan meerdere producten waarmee je de mama's kunt gaan verassen op 10 mei!
Bekijk ook eens onze Metalbirds  of  de 24Bottles. Ook leuk om te geven!

De branders hebben naast het verspreiden van de heerlijke geur ook nog een zuiverende werking. De combinatie van het steen en staal zorgt ervoor dat het de lucht reinigt. Zo verwijderd het bacteriën , huisstofmijt , schimmel en andere nare geuren.

Actie verpakking Ashleigh & Burwood

Wie al wel eens in onze winkel is geweest of ons volgt op Facebook en of Instagram weet dat we al enige tijd dit merk uit Londen aanbieden. Met name de losse branders en de losse geuren bieden we aan. Maar nu hebben we een leuke giftset van een brander met een navulling in een leuke verpakking!

De Frosted rose fragrance lamp met daarbij de Romance geur. In dit pakket krijg je de geur er gratis bij!

De geur

De romance geur kunnen we als volgt omschrijven:

Een unieke combinatie voor hart en ziel. Laat palmarosa, bergamot en davana een beroep doen op uw zintuigen voor ontspanning en romantiek.

Navullen

Wanneer je deze mooie handgemaakte brander in huis krijgt zit er een korte uitleg bij van hoe je het product moet gebruiken. Voer deze punten stap voor stap nauwkeurig uit en je kunt genieten van de heerlijke geur.

Dat de geur romance er bij zit betekend niet dat je deze altijd moet gaan gebruiken. Je kunt het gewoon afwisselen met nieuwe geuren uit de collectie.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen