| Time For Nature

Asleigh & Burwood brander PFL698

€ 42.95
Dit product is uitverkocht.

Geurbrander uit Londen

De PFL698 geur brander van Ashleigh & Burwood is een small uitvoering.

Met deze brander van Ashleigh & Burwood zorg je er in een korte tijd voor dat je huis weer heerlijk gaat ruiken door middel van de lekker olies die er verkrijgbaar zijn. Wanneer je het beste resultaat wil hebben van de geur brander is het goed om de brander 20-25 minuten per keer te laten branden (dit is voor een kamer van ongeveer 20 m2).

Deze brander van Ashleigh & Burwood zitten verpakt in een mooie geschenk verpakking met een duidelijke handleiding en trechter. Het voordeel van deze brander is dat het de lucht zuivert! De lont is opgebouwd met een steen erom heen. Door het aan te steken word de lucht en de nare geurtjes door de  steen heen gehaald en hierdoor gezuiverd. De lucht wordt dan samen de geur van de olie die je er in hebt gedaan verspreid door de kamer.

Zorg er voor dat je lont niet 'droog' komt te staan.

Afmetingen: H11cm, breedte 8 cm | Materiaal: glas mozaïek

Over Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood bestaat al sinds 1993 een hoogwaardige geuren collectie in Engeland. Door de combinatie van innovatie en creativiteit is een collectie opgebouwd van verfijnde producten en vakkundige ontwerpen die de zintuigen verwennen. De geuren collectie is tot stand gekomen door de samenwerking met toonaangevende parfumeries.

Kijk ook eens naar de andere modellen in de collectie:
PFL668
PFL61L
PFL636
PFL637

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen