| Time For Nature

Baardolie Aromatic - Bio

€ 26.95
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Aromatic baardolie

Beardpride baardverzorging: Baardolie met alleen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Met deze baardolie verzorg, conditioneer en bescherm je de baard. De baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar. Vermindert jeuk en irritatie van de baard en huid en voorkomt schilfervorming.

Deze Beardpride baardolie is bekroond met een Europees “Organic Cosmos” certificering. Een unicum in de baardverzorging markt.

Deze baardolie heeft als basis de baardolie Pure. Deze bestaat uit biologisch gecertificeerde en koudgeperste Argan-, Amandel-, Jojoba- en Broccolizaad-olie. De baardolie Aromatisch heeft als toevoeging Steranijs, Rum-aroma, Eucalyptus en Cederwood olie. De toegevoegde etherische oliën versterken de desinfecterende, antibacteriële en antivirale werking van deze Beardpride baardolie.

De baardolie van Beardpride bevat geen water en kunstmatige of synthetische fillers. De baardolie laat daarom ook geen olieachtige film op huid en haar achter, maar wordt optimaal opgenomen. Een zichtbare en voelbare verzorging van de baard en onderliggende huid.

Baardolie gebruik je na het wassen of als dagelijkse verzorging van de huid en de baard. Deze baardolie is geschikt voor zowel de volgroeide als beginnende stoppelbaard.

Beardpride baardolie Aromatisch Bio is geschikt voor ieder huid- en baard type.

 

Advies in het gebruik

Korte baard:

Gebruik in de ochtend en eventuele in de avond 3-5 druppels baardolie. Masseer deze olie goed in de baard en onderliggende huid in. Gebruik een baardborstel om de olie goed te verdelen, (ook wanneer de baard maar 5mm lang is), zodat de huid ook goed verzorgd wordt.

Lange baard (vanaf ca. 3 cm lengte)

Gebruik in de ochtend en eventueel in de avond minimaal 5 druppels baardolie. Masseer de olie goed in de baard en de onderliggende huid in. Op deze manier wordt de huid ook goed verzorgd en schilfervorming voorkomen. Gebruik een baardborstel om de baard te ontwarren en de olie optimaal over de lengte en punten verdelen.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen