| Time For Nature

Baardolie Pure - bio

€ 26.95
Dit product is uitverkocht.

De bio baardolie

De geurloze Beardpride ambachtelijk geproduceerde Pure baardolie verzorgt, conditioneert en beschermt de baard en de onderliggende huid. De pure bezit verzorgende eigenschappen. Een olie die geschikt is voor ieder huid- en baar type. Een geurloze baardolie die kan worden gecombineerd met geurende verzorgingsproducten.

Pure Beard Oil bevat de biologisch gecertificeerde koudgeperste oliën van argan-, amandel-, jojoba-, en broccolizaadolie.

Beardpride werkt enkel met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, actief werkzaam voor een gezonde huid en baardconditie. Producten bevatten geen water en kunstmatige of synthetische toevoegingen.

Deze baardolie is geproduceerd volgens de strikte regels van het ‘All Natural Commitment’ proces – een unicum in de baardverzorgingsmarkt. Beardpride gaat graag nóg een stapje verder dan de richtlijnen die nodig zijn voor een Europese bio-certificering.

Beardpride Pure Beard Oil wordt geleverd in een glazen flacon inclusief reisdop en dop met handig doseer-pipet. Inhoud 30ml.

Over deze geurlijn

Beardpride baardolie Pure bezit een neutrale geur beleving.

Advies/Gebruik

Korte baard:
Gebruik in de ochtend en eventuele in de avond 3-5 druppels baardolie. Masseer deze olie goed in de baard en onderliggende huid in. Gebruik een baardborstel om de olie goed te verdelen, (ook wanneer de baard maar 5mm lang is), zodat de huid ook goed verzorgd wordt.

Lange baard (vanaf ca. 3 cm lengte)
Gebruik in de ochtend en eventueel in de avond minimaal 5 druppels baardolie. Masseer de olie goed in de baard en de onderliggende huid in. Op deze manier wordt de huid ook goed verzorgd en schilfervorming voorkomen. Gebruik een baardborstel om de baard te ontwarren en de olie optimaal over de lengte en punten verdelen.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen