| Time For Nature

Baardolie Fruity - Bio

€ 26.95
Dit product is uitverkocht.

Frisse baardolie van Beardpride

Beardpride ambachtelijk geproduceerde Fruity baardolie verzorgt, conditioneert en beschermt de baard en de onderliggende huid. Naast een opwekkend fruitachtig geurkarakter met noten van sinaasappel en verfrissende menthol en eucalyptusolie, bezit deze baardolie sterk antiseptische, reinigende en gemoed ontspannende eigenschapen. Geschikt voor ieder huid- en baardtype.

Fruity Beard Oil bezit als basisoliën de Pure-ingrediënten. Dit zijn biologisch gecertificeerde en koudgeperste argan-, amandel-, jojoba- en broccolizaadolie. Aan deze baardolie zijn sinaasappel-, menthol- en eucalyptusolie toegevoegd.

Beardpride werkt enkel met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, actief werkzaam voor een gezonde huid en baardconditie. Producten bevatten geen water en kunstmatige of synthetische toevoegingen.

Deze baardolie is geproduceerd volgens de strikte regels van het ‘All Natural Commitment’ proces – een unicum in de baardverzorgingsmarkt. Beardpride gaat graag nóg een stapje verder dan de richtlijnen die nodig zijn voor een Europese bio-certificering.

Beardpride Fruity Beard Oil wordt geleverd in een glazen flacon inclusief reisdop en dop met handig doseer-pipet. Inhoud 30ml.

Over de Fruity baardolie

Beardpride baardolie Fruity bezit een frisse vitaliserende geur.

Advies in gebruik

Korte baard:
Gebruik in de ochtend en eventuele in de avond 3-5 druppels baardolie. Masseer deze olie goed in de baard en onderliggende huid in. Gebruik een baardborstel om de olie goed te verdelen, (ook wanneer de baard maar 5mm lang is), zodat de huid ook goed verzorgd wordt.

Lange baard (vanaf ca. 3 cm lengte)
Gebruik in de ochtend en eventueel in de avond minimaal 5 druppels baardolie. Masseer de olie goed in de baard en de onderliggende huid in. Op deze manier wordt de huid ook goed verzorgd en schilfervorming voorkomen. Gebruik een baardborstel om de baard te ontwarren en de olie optimaal over de lengte en punten verdelen.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen