| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Bamboe tandenborstel set 4

€ 8.95 € 17.50

✔️ De bamboe tandenborstel van BOWINQ wordt gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk bamboe. De borstel voelt lekker zacht aan en is ontwikkelt voor een optimaal en prettig poetsresultaat, ook geschikt voor gevoelig tandvlees!

✔️ De BOWINQ Bamboe tandenborstel is zeer geschikt voor het poetsen met houtskool.

✔️ Onze bamboe tandenborstels zijn 100% BPA vrij, in tegenstelling tot plastic tandenborstels. Veel plastics bevatten de stof BPA, welke schadelijk kan zijn voor jouw gezondheid. Bamboe hout heeft van nature een antibacteriële werking, waardoor er weinig vieze bacteriën op jouw tandenborstel groeien. Met een bamboe tandenborstel maak je dus niet alleen een duurzame keuze, maar ook een hele gezonde!

✔️Door biologische afbreekbare verbruiksartikelen te gebruiken draag je bij aan een gezondere wereld. Het soort bamboe dat wij gebruiken is een zeer snel groeiende soort. Door te poetsen met onze tandenborstels in plaats van plastic, zorg je voor een beter milieu. BOWINQ daagt jou uit om te kiezen voor een milieuvriendelijkere lifestyle, een beter milieubegint bij ons zelf!

✔️ Onze verpakking bevat 4 bamboe tandenborstels en is zeer geschikt als cadeau voor een van je vrienden, familieleden of collega’s. Door jouw omgeving aan te steken met een milieuvriendelijkere lifestyle draag ook jij een steentje bij aan een beter milieu!

✔️ Met de hierboven genoemde punten hopen wij dat jij overtuigd bent van onze toekomst visie. BOWINQ daagt alle Nederlanders uit om vandaag nog over te stappen op een duurzamer leven!

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen