| Time For Nature

Banded Amsterdam circle loco L 20cm

€ 39.99
Dit product is uitverkocht.

Banded Amsterdam, handgemaakt en sterk

De armbanden van Banded Amsterdam zijn met de hand gemaakt van roestvrijstaal en zijn 16mm breed. Door het staal zijn ze sterk maar ze doen je misschien eerst denken aan de 'ouderwetse' elastische horloge band waar de haartjes tussen gaan zitten. In deze armbanden zit ook elastiek maar je zult geen last hebben van knellende haartjes dat pijn gaat doen. De schakels aan de binnenkant zijn namelijk iets uit elkaar gezet waardoor dit niet meer kan gebeuren. Een hoog draagcomfort dus!

Aan de buitenkant is een slijtvaste print aangebracht wat UV bestendig is en waarbij natuurlijk water ook geen kwaad kan!

Regelmatig komen er nieuwe prints uit, de basis van het horloge is altijd hetzelfde. Wat goed is moet je niet veranderen

Altijd een passende maat

In de collectie van de Banded Amsterdam hebben we standaard 4 maten zitten, de S,M,L en de XL. Maar mocht je een andere maat nodig hebben dan 1 van deze, geen probleem. We kunnen ze op maat laten maken zodat die altijd perfect zal zitten! Over het algemeen hebben we een op maat gemaakte armband met 3-4 werkdagen in huis.

De maatvoering is:
S = 17,5 cm
M = 19 cm
L = 20 cm
XL = 21 cm

Om je eigen maat te weten te komen meet je met een meetlint. Deze doe je om je pols heen en meet je de maat, die maat plus 1 cm is de maat van je armband. Omdat de band elastisch is hoef je niet groter te nemen.

Sociaal ondernemen

De productie van de armbanden vindt plaats in sociale werkplekken in Duitsland bij mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo kan het dus ook zijn dat het logo bijvoorbeeld net niet helemaal in het midden zit. Dit is omdat de armbanden met de hand gemaakt worden.
De armbanden worden geleverd is een bijpassend stijlvol doosje, dus ook leuk om hem cadeau te gaan geven.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen