Handgemaakt alpaca knuffel uit Peru | Time For Nature
Medium alpaca knuffel beige | Time For Nature
 | Time For Nature

Beige Alpaca Knuffel - Medium

€ 59.95
Dit product is uitverkocht.

Een unieke knuffel van echte alpaca wol.

Deze medium beige alpaca knuffel van Inkari is onmisbaar voor de echte alpaca liefhebber in ons land. De knuffels worden met de hand gemaakt in Peru. Door het handwerk is elke knuffel altijd uniek. Ze zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan.

Als je eenmaal een alpaca knuffel thuis hebt staan is het heel moeilijk om er van af te blijven! Door de superzachte wol zijn ze heerlijk om te aaien!
Een toffe aanwinst voor in de woon of slaap kamer!

De wol van de alpaca is allergie vrij en daardoor kriebelt de wol ook niet. Dus ook geschikt voor mensen met een wol allergie!
De knuffel is ook verkrijgbaar in andere kleuren, klik hier voor een lichtbruine variant in dit formaat. Of wil je liever deze kleur in een maatje kleiner? Dan is de small variant een mooi alternatief.

De knuffels van Inkari zijn een handgemaakt natuurproduct.

De alpaca's zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, waaronder deze medium beige alpaca. Klik hier om de andere modellen te ontdekken.
De foto's geven een algemeen beeld van de de alpaca's weer, het is mogelijk dat de daadwerkelijke kleur wat afwijkt van de kleur op de foto. De kleur zal altijd 90 - 95% overeenkomen. Doordat de knuffels met de hand worden gemaakt is elk model uniek.
Wil je de knuffel zelf uitkiezen? Kom dan naar onze winkel om alle alpaca's zelf te bewonderen. 

Onderhoud: 

De knuffels kun je eenvoudig onderhouden. Ze zijn makkelijk mooi te houden met een borstel en talk poeder. Door het aaien kan het zijn dat de wol wat vettig is geworden, door het te borstelen met talk poeder word de wol weer heerlijk zacht!

De medium alpaca knuffels zijn 32 cm groot.

  • Duurzame fairtrade wol
  • Vrij van chemicaliën
  • Handgemaakt in Peru

inkari alpaca Peru

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen