| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

GreenTime Haute automatic

€ 259.00
Dit product is uitverkocht.

100% duurzame energie

De ZW171A Hauto is 1 van de automatische houten horloges van GreenTime met een automatisch uurwerk. Een handgemaakt houten horloge dat is gemaakt van 2 soorten hout; Olijf hout en ebben hout. Het hout dat GreenTime gebruikt voor de houten horloges is voorzien van een FSC keurmerk, dat geeft aan dat het uit duurzaam beheerde gebieden komt.

Het bijzondere aan dit horloge is dat het werkt op natuurlijke energie. Er zit geen batterij in het horloge maar het is een automatisch uurwerk dat zichzelf gaat opladen wanneer je het draagt. Dit gebeurd door het horloge te bewegen.  Ook kun je het horloge opwinden door de kroon rond te draaien.

Nooit meer langs de winkel om een batterij te verwisselen!
De diameter van het horloge is 47 mm, een stoer houten horloge dat gezien mag worden. De achterplaat is ook doorzichtig waardoor je dwars door het horloge heen kunt kijken, je ziet ook alle tandwieltjes en techniek in het horloge duidelijk zitten.

Liever een andere samenstelling van het hout? Kijk eens naar model Gear .

Duurzaam verpakt

Greentime woodwatch probeert de duurzaamheid in het hele concept terug te brengen. Zo zijn ook de verpakkingen gemaakt van 90% gerecycled karton en zijn ze 100% recyclebaar.

Horloge op maat maken

De houten GreenTime horloges met een schakel band kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden. In elke schakelband zitten enkele schakels die je door middel van een verstel tool die je krijgt meegeleverd eenvoudig kunt verwijderen. Er zit ook een korte omschrijving bij je horloge hoe dat werkt, ook staat hier de omschrijving met een instructie filmpje.

Wat is de garantie op een houten horloge

Op al onze horloges zit vanuit GreenTime 24 maanden garantie op het uurwerk. De garantie gaat in vanaf de datum van aankoop. Mocht je binnen 2 jaar problemen hebben met je horloge dan is het door middel van de garantie kaart die erbij geleverd is mogelijk om het horloge direct naar GreenTime toe te sturen en ontvang je hem na reparatie weer netjes thuis. Wij kunnen je hierbij natuurlijk helpen!
Iets kapot wat buiten de garantie valt? Geen nood, alles is te maken voor een normale prijs. Stuur een bericht naar ons met wat foto's en we laten beoordelen wat de kosten zullen zijn.

Specificaties GreenTime Haute automatic

47 mm
Automatic
Ebony Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen