| Time For Nature

GreenTime horloge ZW085B vegan

€ 138.00
Dit product is uitverkocht.

GreenTime horloge met vegan band

De duurzame variant van een leren band is natuurlijk de vegan band van GreenTime. Het enige merk dat met deze banden werkt omdat ze deze zelf in Italië maken. Dit elegante horloge is zowel voor heren als voor dames geschikt om te dragen. De horloge kast heeft een doorsnede van 40mm. De kast is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal maar de wijzerplaat en in de rand van de kast is echt hout verwerkt. De combinatie van staal en hout geeft een mooi contrast.

 

Waar is het Greentime horloge ZW085N van gemaakt?

Alle horloges van GreenTime zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd waardoor de impact om het milieu zo klein mogelijk is. De kast is gemaakt van staal met daar in hout verwerkt. Ook in de rand van het horloge zit hout. Dit hout heeft het FSC keurmerk. Dat wil zeggen dat het uit duurzaam beheerde bossen komt.

De horloge band is gemaakt van een combinatie van microvezels, katoen en lijm op waterbasis. Maar op de band zie je allemaal kleine vierkantjes, op de band is een dun laagje hout geplaatst wat met de laser is bewerkt. Hierdoor is het flexibel en voelt het net zo aan als een leren horloge band.

Meerdere vegan varianten

GreenTime heeft meerdere horloge modellen die zijn voorzien van een vegan horlogeband. Zo heeft de ZW11A en de ZW112B bijvoorbeeld een vegan band die zonder hout zijn.

 

 

Specificaties GreenTime horloge ZW085B vegan

40 mm
Miyota GL30
Zebrawood Staal
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen