vegan chrono watch | Time For Nature
Greentime ZW086B | Time For Nature
vegan horloge ZW086B | Time For Nature
Vegan horloge GreeNTime | Time For Nature

GreenTime horloge ZW086B

€ 112 € 188.00
Dit product is uitverkocht.

Een Greentime horloge met flexibele band

De ZW086B van GreenTime is een model uit de vegan collectie van dit Italiaanse merk. Even een ander model houten horloge dan de meeste modellen die je hier online kunt vinden. Bij dit horloge is de basis van de horloge kast gemaakt van goudkleurig staal maar is de wijzerplaat met zebrahout geplakt en in de rand van de horloge kast zit een zebra houten ring.
Dit horloge heeft een diameter van 42mm.

Het uurwerk heeft een datum weergave en het onderste uurwerk geeft aan om welk uur (1 - 24) het gaat. De horloge band is nu niet met houten schakels maar met een flexibele band. Het is geen leer maar een vegan variant. Deze band maken ze in Italië en is gemaakt van microvezels, katoen en lijm op waterbasis. Zo natuurlijk mogelijk! De vierkantjes die je op de band ziet zitten is echt hout dat is blokjes gesneden is waardoor het flexibel is.

Flexibele houten horloge varianten

GreenTime heeft enkele vegan modellen in de collectie. Zo heeft de ZW111B ook een vegan band maar dan zonder het hout er op. Ook hebben we dit model maar dan een slag kleiner, de ZW085B met een kast van 40mm.

 

Waar is het horloge ZW086B van gemaakt?

Dit houten horloge met een vegan band is gemaakt van staal gecombineerd met hout. De kast is grotendeels van staal gemaakt maar de wijzerplaat en in de rand is 100% FSC hout verwerkt wat een mooie uitstraling geeft. Het FSC keurmerk staat voor duurzaam hout.

De horloge band is geen leren band maar vegan. Gemaakt van natuurlijke materialen; vezels, katoen en lijm op waterbasis met boven op natuurlijk hout.

Specificaties GreenTime horloge ZW086B

42 mm
Miyota 6P23
Zebrawood Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen