| Time For Nature

GreenTime Lucca marble

€ 149.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Natuur elementen samen in 1 horloge

De natuur brengt mooie producten voort, al deze dingen kennen we allemaal en zien we dagelijks in grove varianten. Maar een polshorloge waarvan de kast en de schakelband gemaakt is van hout is al bijzondere vakmanschap. En bij dit model hebben ze er nog een stapje boven op gedaan, namelijk een wijzerplaat gemaakt van natuursteen (een marmeren wijzerplaat). Een prachtige combinatie die dit horloge een warme uitstraling geeft.
Dit model heeft naast een datum weergave ook een dag weergave, deze zitten verwerkt in de wijzerplaat. Dag weergave boven in en datum weergave onderin de wijzerplaat.

Het horloge Lucca (ZW146C) is zo'n model. De band en horlogekast zijn gemaakt van zebrano hout (zebrano) gecombineerd met ebben hout. Zebrano heeft een bruine kleur met donkere strepen er op wat je doet denken aan een zebra. Ebben hout is bijna tegen het zwart aan.  Het hout dat is gebruikt heeft het FSC keurmerk, dit geeft aan dat het hout duurzaam verkregen is en het milieu hierdoor geen schade oploopt.

• FSC hout
• Handgemaakt
•Italiaans merk
•24 maanden garantie op het uurwerk
•Geleverd in een duurzame box
•Gratis verzending

Dit model is ook verkrijgbaar in het model Carrare dat is gemaakt van zebrano hout en model Massa is gemaakt van walnoten hout.

Is dit houten horloge er ook in mijn maat?

We hebben dit model in 1 variant maar die is op elk gewenste maat te maken. De houten band bestaat uit losse schakels waarvan er enkele verwijderd kunnen worden. Bij je bestelling krijg je een handige horloge verstel tool geleverd. Met deze tool haal je eenvoudig enkele schakels uit de band en maak je hem zo op de juiste maat voor je pols. Hoe deze tool werkt leggen we je op DEZE pagina uit.

 

Specificaties GreenTime Lucca marble

42 mm
Miyota VJ45
Zebrawood Ebony
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen