| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

GreenTime Monfalcone - Limited edition

€ 399.00
Dit product is uitverkocht.

Handgemaakt en limited edition

Het Italiaanse merk GreenTime bestaat 10 jaar en om dat te vieren brengen ze 2 horloges uit! Maar niet zo maar een houten horloges!

De ZW177A Monfalcone is een houten heren horloge met een automatisch uurwerk, 100% natuurlijk energie. Wanneer je het horloge gaat dragen maar je automatisch beweging met je armen, door de beweging windt de veer in het horloge zich op en door de energie die vrij komt blijft het horloge lopen. Tijdje niet gedragen? Geen probleem, vanaf het moment dat je het horloge weer om doet zal die het weer gaan doen.
Boven in zie je een wijzer met daaronder de cijfers 0 - 10 - 20 - 30 - 40, deze geeft aan hoeveel uur het horloge nog zal lopen.

Dit model is gemaakt van 2 soorten materiaal, hout en staal. De kast is 47 mm en van staal gemaakt met hout opgelegd. Aan de onderkant is de kast ook open zoals je op de foto ziet, hier kun je duidelijk het uurwerk zien 'werken'. Boven op is het hout te zien, zebrano hout gecombineerd met ebben hout geeft een mooie stoere en warme uitstraling aan het horloge. Dit loopt door in de houten schakelband van het horloge. De middelste schakel is ook weer van staal gemaakt dat ook in de kast verwerkt zit, zo is het horloge één!

De roestvrijstalen sluiting is een vouwsluiting, het horloge zal dus niet zomaar van je pols afvallen. Met de 2 knopjes aan de zijkant maak je eenvoudig de sluiting met 2 vingers open.

Een uniek horloge

Een houten is altijd uniek want hout is nooit 100% hetzelfde. Maar van dit model zijn er maar 500 gemaakt, limited edition! Er zit een certificaat bij waar op staat welk nummer het is van de 500! Dat aantal is voor de hele wereld, de kans dat je iemand tegenkomt die hetzelfde horloge heeft is dus heel klein.

Dit model is er ook in een andere kleur combinatie, bekijk de ZW177B Trieste HIER.

Is een houten horloge waterdicht?

Alle houten horloges van GreenTime zijn spat waterdicht. Dat wil zeggen dat handen wassen of een kleine regenbui geen kwaad kan. Je moet er niet mee gaan douchen of zwemmen bijvoorbeeld. Garantie zit niet op waterschade.

Garantie op GreenTime

Op het uurwerk zit 24 maanden (2 jaar) garantie! Bij elk horloge zit een garantie kaart waar het model en aanschaf datum op staat. Ook staat er op wat onder de garantie valt en hoe het in z'n werk gaat.

De horloge band inkorten

Bestel je een houten horloge bij ons dan krijg je er altijd een handige verstel tool bij! Hiermee kun je enkele schakels uit de band halen om het op de juiste maat te krijgen. Bekijk hier hoe dat werkt. Liever dat wij het doen? Geen probleem, geef de omtrek van je pols in centimeters door en we halen er eventueel al wat schakels tussen uit. Je krijgt alsnog een tool en de de schakels die we er uit gehaald hebben erbij.

Veel draagplezier met je unieke houten horloge van GreenTime!

Specificaties GreenTime Monfalcone - Limited edition

47 mm
Automatic
Zebrawood Ebony
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen