| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

GreenTime Rotor automatic

€ 199.00
Dit product is uitverkocht.

De beweging doet het werk

De naam van automatic zegt het zelf al. Het gaat automatisch, deze GreenTime Rotor bevat een automatisch uurwerk. Door de bewegingen die je maakt tijdens bijvoorbeeld het lopen zorg je ervoor dat het horloge blijft lopen. Er zit een hoofdveer in die daardoor gaat opwinden en daardoor blijft er energie vrij komen om het horloge op tijd te laten lopen.

Een bijzonder houten heren horloge gemaakt van hout met een bijzonder uurwerk! De perfecte match wanneer je op zoek bent naar een uniek en stoer horloge!

Het horloge heeft een diameter van 48 mm. Twijfel je of dit een juiste maat is voor je pols? Neem dan eens een kijkje op DEZE pagina, hier op staat informatie over hoe je je juiste polsmaat bepaald.

Er zijn ook nog andere houten horloges met een automatisch uurwerk zoals de GreenTime ZW073B of de GreenTime Haute

Duurzaam cadeau

Wil je graag een houten horloge cadeau geven? Je geeft dat een uniek producten die duurzaam ontstaan is! Het hout dat hier voor is gebruikt is voorzien van een FSC keurmerk, zo weet je zeker dat er geen illegale boskap aan te pas is gekomen. Ook zit het horloge verpakt in een geschenk verpakking die is gemaakt van gerecycled karton met het keurmerk.

Horloge op maat maken

De houten GreenTime horloges met een schakel band kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden. In elke schakelband zitten enkele schakels die je door middel van een verstel tool die je krijgt meegeleverd eenvoudig kunt verwijderen. Er zit ook een korte omschrijving bij je horloge hoe dat werkt, ook staat hier de omschrijving met een instructie filmpje.

Wat is de garantie op een houten horloge

Op al onze horloges zit vanuit GreenTime 24 maanden garantie op het uurwerk. De garantie gaat in vanaf de datum van aankoop. Mocht je binnen 2 jaar problemen hebben met je horloge dan is het door middel van de garantie kaart die erbij geleverd is mogelijk om het horloge direct naar GreenTime toe te sturen en ontvang je hem na reparatie weer netjes thuis. Wij kunnen je hierbij natuurlijk helpen!
Iets kapot wat buiten de garantie valt? Geen nood, alles is te maken voor een normale prijs. Stuur een bericht naar ons met wat foto's en we laten beoordelen wat de kosten zullen zijn.

Specificaties GreenTime Rotor automatic

48 mm
Automatic
Sandalwood Ebony
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen