| Time For Nature

Houten dames horloge ZW125C

€ 129.00

Stijlvol maar subtiel houten dames horloge

Een stijlvol maar subtiel houten horloge voor dames, dat is dit populaire model van GreenTime. De ZW125C is net als de ZW125A en de ZW125B een perfect model voor elke vrouw. De diameter van de houten kast is 3,6 cm, daarom past die vrijwel om elke pols. De dikte van dit horloge is uniek, namelijk maar 7,5 mm en dan zie je nog niet ergens anders.

De schakelband is opgebouwd uit houten schakels met in het midden een dunne stalen schakel die zorgt voor contrast maar ook voor stevigheid.

Van welk materiaal zijn de ZW125 horloges gemaakt?

De ZW125 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout gecombineerd met een smalle stalen schakel in het midden. Dit geeft een stijlvolle uitstraling aan dit model.

De ZW125C is maar 7,5 mm dik, dit komt mede door de metalen achterplaat die in de kast ligt.
Grotendeels is het horloge gemaakt van hout wat een unieke uitstraling geeft.

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW125 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW125A  Sandalwood
ZW125B  Olive
ZW125C Zebrawood

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de pols omtrek niet of ga je hem cadeau geven? Bij je bestelling ontvang je een verstel tool waarmee je er eenvoudig schakels uit haalt. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt.

Specificaties Houten dames horloge ZW125C

36 mm
Miyota 1L22
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen