| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

GreenTime Metselbij dames

€ 119.00
Dit product is uitverkocht.

Jij een horloge en de bijen een kast

GreenTime komt met de collectie Bee Love in actie om de bijen te beschermen. De bij is heel erg belangrijk voor de natuur en dus ook voor ons allemaal. In samenwerking met een stichting in Italië hebben ze deze collectie houten dames horloge ontworpen. Van elke verkoop gaat er een deel naar het fonds die ervoor zorgt dat de bijen een veilige leefomgeving krijgen en ook bijenkasten plaatsen.

Dit houten dames horloge ZW37A heeft een houten kast en band gemaakt van walnoten hout. Op de wijzerplaat is de vorm van een honingraat verwerkt met het logo van de Bee love collectie. Ook de secondewijzer heeft een subtiel bijen detail, het honingraat figuur zit ook aan de secondewijzer vast.
Het horloge heeft een diameter van 36mm en is daardoor een mooi subtiel horloge dat mooi op een dames pols past.

Waar is de Bee Love collectie van gemaakt

De modellen van deze houten dames horloge collectie is gemaakt van 100% FSC hout. Het hout draagt dit keurmerk, zo weten we zeker dat het niet illegaal gekapt is. De achterplaat en de sluiting zijn gemaakt van roestvrij staal.

De collectie heeft 5 varianten qua kleuren, wil je de andere bekijken? Kijk dat hieronder:

ZW137B    olijvenhout
ZW137C    walnoten hout
ZW137D    zebrano hout
ZW137E     walnoten hout

 

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Ja dat kan zeker, er zijn enkele schakels in de houten horloge band die je er uit kunt halen met behulp van de meegeleverde verstel tool. Op DEZE pagina leggen we je uit hoe dat in werkt. Wil je het liever niet zelf doen, geef dan bij je bestelling de polsomtrek in centimeters aan en we halen er al vast wat schakels tussen uit. Deze schakels sturen we wel mee, mocht het niet helemaal goed zijn dan kun je alsnog de lengte aanpassen.

 

Specificaties GreenTime Metselbij dames

36 mm
Miyota 2035
Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen