| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten dames horloge ZW143B

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Duidelijk houten dames horloge

GreenTime presenteert in de nieuwe collectie van 2020 een nieuw model voor dames in de basis collectie. De ZW143B is een houten dames horloge dat is gemaakt van olijfhout. Het horloge heeft een mooie afwerking en een duidelijke witte wijzerplaat. Dit geeft een mooi contrast en de tijd kun je duidelijk en snel aflezen.

Het is ook het kleinste model dat we in de collectie hebben, de diameter van de kast is 34mm. De meeste dames horloges zijn over het algemeen 36mm doorsnede.

Heb je liever dat het model net wat groter is? Kijk dan een naar de ZW144B, zelfde hout en kleur alleen de kast van dit horloge is 42mm groot.

Waar is de ZW143B van gemaakt?

Dit nieuwe model houten dames horloge van GreenTime is gemaakt van olijfhout. Olijfhout heeft een hele mooie structuur waardoor het hout een prachtige uitstraling heeft. Ook is het hout erg sterk, dit zie je ook vaak terug in bijvoorbeeld snijplanken, deze mogen namelijk geen vocht op nemen en daarom gebruiken ze deze hout soort.
Het hout heeft het FSC keurmerk.
De achterplaat en de sluiting is van roestvrij staal gemaakt waardoor het horloge meteen wat platter is.

Een houten horloge op maat maken

Alle horloge modellen van GreenTime zijn op maat te maken. Er zijn altijd enkele schakels uit de band te halen waardoor je hem passend kunt maken. Het makkelijkste voor jezelf is om je polsomtrek in centimeters aan ons door te geven en dan gaan wij het horloge alvast voor je op maat maken. Zo kun je het horloge meteen gaan dragen zodra je hem binnen hebt.

Ook zit er op het uurwerk van dit houten horloge 24 maanden garantie op het uurwerk.

De horloges zijn spat waterdicht en omdat het een natuur product is kan de kleur altijd afwijken van de foto.

Specificaties Houten dames horloge ZW143B

34 mm
Miyota 2035
Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen