| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten dames horloge - ZW154A

€ 109.00

Stijlvol houten dames horloge

De nieuwe horloge lijn in de sport collectie van GreenTime brengt ook weer een mooi en elegant dames model uit. De Greentime ZW154A is een horloge waarbij de kast en de schakelband van hout gemaakt zijn. Het enige dat geen hout is aan de buitenkant is de afdek plaat aan de achterkant. Deze is van een hoogwaardige kwaliteit gerecycled roestvrij staal gemaakt, hierdoor is het een wat platter model en ligt het horloge mooi vlak op de pols.
Dit houten horloge voor dames is gemaakt van esdoorn hout, nu zie je normaal dat dit een hele lichte kleur heeft maar dat is bij dit model niet het geval. Dit Esdoorn hout is behandeld met beits en daarom een leuke kleur combinatie heeft.

Smalle pols? Geen probleem

Ben je al lang op zoek naar een houten horloge maar is de band altijd te groot? Dat is bij de horloges van GreenTime geen probleem, er kunnen altijd enkele schakels verwijderd worden uit de schakelband. Wanneer je een horloge besteld sturen we je altijd een gratis verstel tool erbij zodat je er schakels uit kunt halen. Liever dat wij dat doen? Geef ons je polsomtrek in centimeters door en we korten hem vast in. De schakels die we er uit halen krijg je er wel bij met een verstel tool.

Garantie op een houten horloge

Op het uurwerk zit 24 maanden garantie. Bij elk horloge zit een garantiekaart waarop de aankoopdatum staat, vanaf die datum is de garantie geldig. Ook staat er op wat je moet doen wanneer je uurwerk kapot is.

Specificaties Greentime ZW154A

Diameter: 36 mm
Houtsoort: Esdoorn gebeitst
Uurwerk: Miyota 2035
Verpakking: Gerecycled geschenkbox
Geleverd inclusief verstel tool

Dit model is er ook in een andere kleurstelling, kijk daarvoor naar het houten horloge vrouwen ZW154B.

Specificaties Houten dames horloge - ZW154A

36 mm
Miyota 2035
Maple
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen