| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge ZW100C

€ 159.00
Dit product is uitverkocht.

Greentime duurzaam heren horloge

Al jaren is GreenTime bekend om de duurzame houten kwaliteit horloges die ze maken. De ZW100C is al een bekend model uit de vorige collectie alleen daar zat die in met een vegan horloge band. Nu is die band dus vervangen voor een houten schakelband waardoor die nog robuuster er uit ziet.

Het Greentime horloge heeft een diameter van 46mm en is daardoor geschikt voor heren, maar ook dames kunnen hem natuurlijk dragen! De band is gewoon eenvoudig in te korten.
Er is gebruikt gemaakt sandelhout dat een mooie kleur en structuur in het hout heeft zitten.

Wil je dit model liever in een ander houtsoort / combinatie? Kijk dan eens hier bij model ZW100D.

Van welk materiaal is het gemaakt?

De ZW100C van GreenTime is gemaakt van 100% FSC sandel hout. Het FSC keurmerk geeft aan dat het hout uit goed en duurzaam beheerde bossen komt. Zo zijn we er zeker van dat er geen bomen zo maar gekapt zijn voor deze producten.
De achterplaat is gemaakt van roestvrij staal, het horloge is daardoor iets dunner en sluit mooi aan om de pols.
De vouwsluiting is ook gemaakt van roestvrij staal.

Het horloge krijg je geleverd in een geschenk box. Deze box is gemaakt van 90% gerecycled karton maar is 100% recyclebaar.

Kan ik het GreenTime horloge op maat maken?

Je kunt de horloge band van een GreenTime horloge eenvoudig korter maken tot de maat goed is. Er zitten losse schakels tussen die je er een voor een uit kunt halen met de verstel tool die je er gratis bijgeleverd krijgt. Hoe die tool werkt leggen we je HIER stap voor stap uit.
Heb je liever dat wij het horloge voor je op maat gaan maken? Geef dan bij je bestelling je pols omtrek in centimeters door en we halen er al enkele schakels voor je tussen uit. De schakels die we er uit halen sturen we je alsnog mee samen met een verstel tool.

Specificaties Houten heren horloge ZW100C

46 mm mm
Miyota 2135
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen