| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge ZW158A

€ 199.00
Dit product is uitverkocht.

De mooie combi van hout en staal

In dit horloge van GreenTime komt de combinatie van hout en staal perfect tot z'n recht. Niet voor niets zit dit model in de adventure collectie. Een stalen horloge kast met hout opgelegd waardoor het een mooie sportieve uitstraling heeft. Er zitten 2 uurwerken op waardoor je ook de tijd van een ander land /tijdzone in kunt stellen.

Dit model (ZW158A) is gemaakt van zwart staal gecombineerd met ebben hout en zebrano hout. Een opvallende houtsoort door de lichtbruine kleur met donkere strepen die lijken op de strepen van een zebra, vandaar de naam.
Liever dit model in een staalkleurige kast? Kijk dan eens naar de ZW158B, die is hier te bekijken.

Is een houten horloge waterdicht?

Alle houten horloges van GreenTime zijn spat waterdicht. Dat wil zeggen dat handen wassen of een kleine regenbui geen kwaad kan. Je moet er niet mee gaan douchen of zwemmen bijvoorbeeld. Garantie zit niet op waterschade.

Garantie op GreenTime

Op het uurwerk zit 24 maanden (2 jaar) garantie! Bij elk horloge zit een garantie kaart waar het model en aanschaf datum op staat. Ook staat er op wat onder de garantie valt en hoe het in z'n werk gaat.

De horloge band inkorten

Bestel je een houten horloge bij ons dan krijg je er altijd een handige verstel tool bij! Hiermee kun je enkele schakels uit de band halen om het op de juiste maat te krijgen. Bekijk hier hoe dat werkt. Liever dat wij het doen? Geen probleem, geef de omtrek van je pols in centimeters door en we halen er eventueel al wat schakels tussen uit. Je krijgt alsnog een tool en de de schakels die we er uit gehaald hebben erbij.

Veel draagplezier met je unieke houten horloge van GreenTime!

Specificaties Houten heren horloge ZW158A

47 mm
Miyota 2115
Zebrawood Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen