| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge ZW161D

€ 149.00

Strak houten heren horloge

Een nieuw seizoen dus ook nieuwe modellen in de horloge collectie van GreenTime woodwatch. Deze serie bestaat uit 3 verschillende kleuren maar ze hebben allemaal gemeen dat de wijzerplaat van een strakke kleur is. Dit samen met een enkele houtsoort in de kast en de band maakt het een rustig en duidelijk horloge om  naar te kijken.
Het horloge heeft een duidelijke tijds weergave maar ook een datum en dag weergave. Daaronder zit de moon face, hier is de stand van de maand op te zien. Bij een volle maan is de maan ook aanwezig in de wijzerplaat.

De houten schakelbanden zijn op maat te maken. Enkele schakels kun je verwijderen met behulp van een verstel tool, deze tool krijg je er van ons gratis bij geleverd wanneer je een horloge besteld. Een filmpje over hoe het werkt is hier te zien.

Zijn de horloges duurzaam

Een kort antwoord: ja! GreenTime is een van de weinig houten horloge merken die verder gaat dan alleen het horloge. De horloges zelf zijn gemaakt van hout, hiervoor is alleen FSC gekeurd hout gebruikt. Om hout te bewerken is veel minder energie nodig dan bijvoorbeeld staal, hier is de eerste winst al te pakken.
Maar naast het horloge zijn ook de verpakkingen zo duurzaam mogelijk gemaakt, het karton hiervoor is voor 90% gerecycled en is volledig recyclebaar.
Wanneer je in onze winkel komt zie je ook dan de displays en de standaards voor de horloges van karton zijn gemaakt.

Garantie

Op het uurwerk en productie fouten van de horloges zit 24 maanden garantie. De garantie is via ons te regelen maar het is ook mogelijk om dit zelf direct met Greentime te regelen. In dit geval stuur je het horloge naar ze toe en ontvang je het ook weer thuis.

Een duurzaam geschenk

De horloges zijn uitermate geschikt om als cadeau te geven. Een duurzaam geschenk waar je iedereen mee kunt verassen! De horloges zitten in een gift box verpakt maar je kunt er ook voor kiezen om het in een houten geschenk box te geven. Bekijk HIER de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven kunnen een duurzame en goede indruk maken op klanten / relaties met het geven van een houten horloge. De houten geschenk box kunnen we personaliseren met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specificaties Houten heren horloge ZW161D

mm
6p20
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen