| Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge - ZW162B

€ 139.00
Dit product is uitverkocht.

Heren horloge van hout & staal

De houten horloges voor heren krijgen steeds meer mooie en unieke details. Zo heeft GreenTime het project technical restyle in leven geroepen waar dit model de ZW162 onder valt. De kast is gemaakt van staal en de wijzerplaat en de binnenkant van de schakel is gemaakt van hout. Dit geeft een strak horloge die naast vrije tijd ook zakelijk gedragen kan worden.

 

Kan het horloge op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kun je vrij eenvoudig inkorten. Er kunnen enkele schakels uit de band gehaald worden met behulp van de meegeleverde verstel tool die je er gratis bij krijgt.
Wil je dat wij er alvast een paar houten schakels uit halen? Geef dan bij je bestelling je pols omtrek in centimeters door en dan korten we de band vast in. De schakels die we er uit halen krijg je er wel bij geleverd omdat het bij je horloge hoort!

Is een houten horloge waterdicht?

Alle houten horloges van GreenTime zijn spat waterdicht. Dat wil zeggen dat handen wassen of een kleine regenbui geen kwaad kan. Je moet er niet mee gaan douchen of zwemmen bijvoorbeeld. Garantie zit niet op waterschade.

Garantie op GreenTime

Op het uurwerk zit 24 maanden (2 jaar) garantie! Bij elk horloge zit een garantie kaart waar het model en aanschaf datum op staat. Ook staat er op wat onder de garantie valt en hoe het in z'n werk gaat.

Specificaties GreenTime ZW162B
  • Houtsoort: Roestvrij staal gecombineerd met zebra wood
  • Diameter: 42 mm
  • Uurwerk: Miyota 2035
  • Verpakking: orginele geschenkbox GreenTime
  • Garantie: 24 maanden op het uurwerk

 

Specificaties Houten heren horloge - ZW162B

43 mm
Miyota 2115
Zebrawood Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen