| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge ZW175A

€ 189.00
Dit product is uitverkocht.

Elegant houten horloge

Een nieuw type houten horloge van GreenTime. De basis van de horlogekast is staal met een houten wijzerplaat en in de buitenring een houten rand ingelegd. Het zwarte staal komt ook weer voor in de horloge band welke in het midden ook weer van hout is gemaakt en de buitenrand is weer zwart staal.

De wijzer geven in het donker licht waardoor je altijd de tijd kunt zien. Daarnaast heeft het horloge een datum weergave, uurs weergave en een stopwatch functie. De sluiting is een vlindersluiting.

Dit model is er ook nog in 3 andere varianten te krijgen:
- ZW175B sandalwood
- ZW175C zebrawood
- ZW175D Zebrawood

Is een houten horloge waterdicht?

Alle houten horloges van GreenTime zijn spat waterdicht. Dat wil zeggen dat handen wassen of een kleine regenbui geen kwaad kan. Je moet er niet mee gaan douchen of zwemmen bijvoorbeeld. Garantie zit niet op waterschade.

Garantie op GreenTime

Op het uurwerk zit 24 maanden (2 jaar) garantie! Bij elk horloge zit een garantie kaart waar het model en aanschaf datum op staat. Ook staat er op wat onder de garantie valt en hoe het in z'n werk gaat.

De horloge band inkorten

Bestel je een houten horloge bij ons dan krijg je er altijd een handige verstel tool bij! Hiermee kun je enkele schakels uit de band halen om het op de juiste maat te krijgen. Bekijk hier hoe dat werkt. Liever dat wij het doen? Geen probleem, geef de omtrek van je pols in centimeters door en we halen er eventueel al wat schakels tussen uit. Je krijgt alsnog een tool en de de schakels die we er uit gehaald hebben erbij.

Veel draagplezier met je unieke houten horloge van GreenTime!

Specificaties Houten heren horloge ZW175A

47 mm
VD54
Zebrawood Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen