Horloge van fsc hout gemaakt voor dames
horloge van hout voor dames
Zijkant stijlvol houten horloge met blauwe wijzerplaat - greentime zw125a
Duurzaam houten dames horloge met staal zw125a
Plat houten horloge voor haar -Greentime ZW125a
Handgemaakt houten dames horloge met blauwe wijzerplaat

Houten horloge ZW125A dames

€ 129,00

Houten horloges voor dames

In de laatste collectie van GreenTime voor dames zat het populaire model ZW125A. Dit houten horloge is een stijlvol model voor de vrouw. De kast doorsnede is 3,6 cm en daardoor past die eigenlijk wel altijd op de dames pols. Maar wat dit model mooi maakt is dat de achter plaat van staal is en in de kast gelegd is, daardoor is het horloge maar 7,5 mm dik!

De schakelband is gemaakt van hout dat is gecombineerd met staal. Dit geeft een mooie uitstraling aan het horloge maar is ook nog extra stevig.

Van welk materiaal zijn de ZW125 horloges gemaakt?

De ZW125 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout gecombineerd met een smalle stalen schakel in het midden. Dit geeft een stijlvolle uitstraling aan dit model. Het keurmerk FSC geeft aan dat het hout dat is gebruikt voor dit houten horloge uit duurzaam en goed beheerde bossen komt.

De ZW125 is maar 7,5 mm dik, dit komt mede door de metalen achterplaat.
Grotendeels is het horloge gemaakt van hout wat een unieke uitstraling geeft.

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW125 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW125A  Sandalwood
ZW125B  Olive
ZW125C Zebrano

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Wanneer je een horloge besteld krijg je een gratis verstel tool erbij. Hiermee kun je zelf het horloge op maat maken. Hoe? Dat leggen we je hier stap voor stap uit.

Specificaties Houten horloge ZW125A dames

36 mm
Miyota 1L22
Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
1 échte winkel
Gratis verzending vanaf €39,-
Grootste collectie houten horloges
Veilig online betalen