FSC houten horloge van Greentime | Time For Nature
Houten heren horloge met natuursteen op de wijzerplaat - Greentime ZW084a | Time For Nature
black marble horloge met hout | Time For Nature

Houten heren horloge ZW084A Puma

€ 238.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge voor hem gecombineerd met marmer

De ZW084A houten horloge van GreenTime is een model uit de stone collectie. Dit mooie chrono horloge is grotendeels gemaakt van hout, zo is de kast en de band van 100% FSC hout gemaakt maar de wijzerplaat valt zeker op. De wijzerplaat is namelijk gemaakt van natuursteen, namelijk marmer.
De combinatie van een unieke structuur in het hout met een unieke marmer wijzerplaat geeft een stijlvolle uitstraling aan dit horloge.

Dit horloge van GreenTime heeft een duidelijke weergave van de tijd maar ook zit er een stopwatch functie op.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW084 gemaakt?

De ZW084 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Op de wijzerplaat zit natuursteen verwerkt voor een extra stoere uitstraling.

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW114 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW084A Sandel hout met Marmer
ZW084C Zebrano hout met Tijger oog

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je niet direct de maat van je pols? Geen probleem, we leveren je een gratis verstel tool bij dit horloge. Hiermee kun je de band eenvoudig inkorten. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat.

Specificaties Houten heren horloge ZW084A Puma

45 mm
Miyota VD54
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen