Chrono heren horloge van hout gemaakt | Time For Nature
Houten heren horloge met tiger eye steen | Time For Nature
Zebrano houten heren horloge chrono | Time For Nature
Heren horloge gemaakt van fsc hout en natuursteen | Time For Nature

Houten horloge ZW084C Tiger heren

€ 238.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Hout samen met tijgeroog

Een GreenTime houten horloge van zebrano hout gecombineerd met het mooi natuursteen: Tijger ook (tiger eye). Deze mooi combinatie spreekt voor zich, een warme en unieke uitstraling geeft de combinatie van deze 2 natuurproducten.
De diamter van de kast is 45 mm en daardoor erg geschikt als een houten heren horloge. Kunnen de dames dit horloge ook dragen? Ja dat kan zeker, de horlogeband is eenvoudig in te korten.

De ZW084C is een houten horloge uit de stone collectie van GreenTime. Het uurwerk is duidelijk af te lezen en heeft ook een stopwatch functie.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW084C gemaakt?

De ZW084 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Op de wijzerplaat zit natuursteen verwerkt voor een extra stoere uitstraling.

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW114 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW084A Sandel hout met Marmer
ZW084C Zebrano hout met Tijger oog

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Is het horloge een cadeau? We leveren er een gratis verstel tool bij zodat je hem zelf op maat kunt maken. Hoe dat werkt lees je hier.

Specificaties Houten horloge ZW084C Tiger heren

45 mm
Miyota VD54
Zebrawood
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen