Greentime horloge met datum weergave - duurzaam en fairtrade | Time For Nature
Greentime ZW111A houten horloge met vegan horlogeband | Time For Nature
Greentime woodwatch met datum | Time For Nature

Horloge GreenTime ZW111A Vegan

€ 99.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Horloge van GreenTime met vegan band

Bijna alle houten horloges hebben een houten schakelband maar de band van de Vegan & Freetime collectie van GreenTime is anders! In eerste instantie denk je dat het een leren band heeft maar dat is het dus niet. Deze band is vegan dus niet van leder. De samenstelling is gemaakt van microvezels, katoen en lijm op waterbasis! Op deze vegan horlogeband heeft GreenTime patent dus dit zul je niet ergens anders tegen komen.

De horloge kast is wel gemaakt van hout en heeft een datum weergave. De achterplaat is van staal gemaakt. De diameter van de horloge kast is 4,4 cm en is voor heren en voor dames geschikt op te dragen. Liever een kleiner model? Dan is de ZW112A en de ZW112B een goed alternatief.

Van welk materiaal zijn de ZW111 horloges gemaakt?

De ZW111 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband is een vegan band! Deze is gemaakt van een unieke samenstelling van microvezels en katoen, het lijkt leer maar dat is het dus niet!
Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW111 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW111A Sandel hout / Ebony hout
ZW111B Zebrano / Ebony hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Zijn deze horloges op maat te maken?

De ZW111 horloge heeft een horloge band die je kunt sluiten met een gesp. In de band zitten al enkele gaatjes maar mocht dit niet genoeg zijn kun je er gaatjes bij maken met behulp van een gaatjes tang.

Specificaties Horloge GreenTime ZW111A Vegan

44 mm
Miyota 2115
Sandalwood Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen