Greentime woodwatch met houten horloge kast en vegan band | Time For Nature
Vegan houten horloge zw112b | Time For Nature

Horloge GreenTime ZW112B vegan

€ 89.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Horloge met een duurzame variant van leer

Het enige merk ter dat deze horloge bandjes heeft omdat ze het zelf maken! GreenTime heeft een duurzame variant horloge band gevonden ten opzichte van de lederen band. Het houten horloge ZW112 heeft een houten horloge kast maar in plaats van een houten schakelband heeft dit horloge de vegan band. De band lijkt op leer en is ook net zo sterk maar is het niet! Deze is namelijk gemaakt van Microvezels met Katoen en lijm op waterbasis.

Het is een model uit de freetime collectie van Greentime. Het horloge heeft een diameter van 3,8 cm dus is geschikt voor heren en voor dames. De houten kast heeft een metalen achterplaat. Dit model is ook verkrijgbaar met een datum weergave en een kast van 4,4 cm. Dat zijn de ZW111A en de ZW111B

 

Van welk materiaal zijn de ZW112 horloges gemaakt?

De  kast van de ZW112 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband is een vegan band!. Deze is gemaakt van een unieke samenstelling van microvezels en katoen, het lijkt leer maar dat is het dus niet!
Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW112 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW112A Sandel hout / Ebony hout
ZW112B Zebrano / Ebony hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Ja dit type horloge van GreenTime heeft een vegan band met een gesp sluiting. Er zitten standaard gaatjes in maar is dit te weinig dan zou je met een gaatjes tang extra gaten bij kunnen zetten.

Specificaties Horloge GreenTime ZW112B vegan

38 mm
Miyota 2035
Sandalwood Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen