Greentime horloge zw114c fsc hout | Time For Nature
Duurzaam houten horloge met gekleurde wijzerplaat | Time For Nature
Zebra houten horloge met gekleurde wijzerplaat | Time For Nature

Houten horloge ZW114C Bora Bora

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Zomers houten horloge

Het houten horloge ZW114C van GreenTime straalt gewoon de zomer uit! Mooie frisse houten horlogeband en kast van zebrano hout gecombineerd met een kleurrijke wijzerplaat. Een horloge dat geschikt is voor heren maar ook voor dames, de kast is 42 mm groot in doorsnede dus een unisex model. De houten horloge band is ook gewoon eenvoudig te verstellen.

 

Van welk materiaal zijn de ZW114 horloges gemaakt?

De ZW114 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW114 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW114A Olijf hout
ZW114C Zebrano hout
ZW114E Walnoten hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kan het houten horloge ZW114C op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de maat van je pols niet of ga je het cadeau geven? We leveren bij elk horloge dat is besteld een gratis verstel tool. Met deze tool kun je eenvoudig het gewenst aantal schakels uit de band verwijderen. Hoe dat werkt? Hier leggen we het stap voor stap uit door middel van een video.

Specificaties Houten horloge ZW114C Bora Bora

42 mm
Miyota 2035
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen