| Time For Nature
Blauw houten horloge van Greentime zw114e | Time For Nature
Houten horloge met blauwe wijzerplaat | Time For Nature

Houten horloge ZW114E Mull

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Unisex houten horloge

De mooie zomerdagen staan voor de deur dus het houten horloge ZW114E van GreenTime mag niet ontbreken aan je zomer outfit! Een stijlvol houten horloge waarvan de horloge band en de kast volledig van walnoten hout is gemaakt. De achterplaat is van staal waardoor de kast wat dunner is. De wijzerplaat is met een frisse kleur wat een mooi contrast geeft aan het model.

De diameter van de horloge kast is 4,2 cm, dat formaat is geschikt voor dames en heren. De band is eenvoudig in te korten met de meegeleverde verstel tool.

Van welk materiaal is de ZW114E gemaakt?

De ZW114 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW114 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW114A Olijf hout
ZW114C Zebrano hout
ZW114E Walnoten hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kan het houten horloge ZW114E op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Heb je zo geen centimeter bij de hand of is het horloge niet voor jezelf? We leveren bij je bestelling een gratis verstel tool waarmee je eenvoudig zelf enkele schakels er tussen uit kunt halen. Hoe dat werkt leggen we je hier stap  uit.

Specificaties Houten horloge ZW114E Mull

42 mm
Miyota 2035
Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen