Contact

Houten horloge GreenTime

Ga snel naar onze collectie

- Houten heren horloges
- Houten dames horloges

Houten horloge in een duurzaam concept

De houten horloges die wij met trots aanbieden zijn van het Italiaanse merk GreenTime. Een merk dat zich bezig houdt om een goed en compleet concept aan te bieden. Ze kijken verder dan alleen een mooi en goed product, alles gebeurt onder het motto: Love the planet!

Een duurzaam houten horloge

De collectie van Greentime bestaat grotendeels uit de houten horloges. Elk horloge heeft een uniek en Italiaans design. De brede collectie bevat horloges voor dames en voor heren, maar genoeg modellen zijn unisex want de horlogebanden zijn op maat te maken.

Het hout dat ze gebruiken voor het maken van de horloges is allemaal gecertificeerd met het FSC keurmerk. Dit keurmerk krijgt het hout wanneer het op een verantwoorde en duurzame manier verkregen is. Zo worden er weer boven voor terug geplant en gaat het allemaal gecontroleerd.

Altijd een uniek horloge

Elk horloge is altijd uniek, de structuur en de kleur van het hout is nooit hetzelfde. Dat maakt elk horloge uniek.

Verpakking

Niet alleen het horloge is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Ook over de verpakking hebben ze nagedacht. De gift box waar je het horloge in geleverd krijgt is gemaakt van 90% gerecycled papier en is 100% recyclebaar. Ook hier zit  het FSC keurmerk op.

Garantie

GreenTime verkoopt hun horloges over de hele wereld en ze weten wat kwaliteit is. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er wat kapot gaat. Op het uurwerk in het horloge zit 2 jaar internationale garantie. Het reparatie centrum in Italië is de plek waar je zelf het horloge heen kunt sturen, na reparatie krijg je deze ook weer thuis geleverd. Doordat je dit zelf kunt doen scheelt het weer transport, dus ook weer minder CO2 uitstoot.
Iets kapot aan je houten horloge  wat niet onder de garantie valt? Geen nood, alles kan gemaakt worden. Stuur ons een bericht en we gaan samen bekijken wat we kunnen doen en wat de eventuele kosten zullen zijn.

Kan ik de Greentime horloges komen bekijken?

Jazeker kan dat! We hebben alle horloges die online staan op voorraad in onze winkel in Arnhem. Hier kun je eenvoudig alle horloges met elkaar vergelijken. Liever een afspraak maken? Met private shopping hebben we alle tijd om samen op zoek te gaan naar het horloge dat goed bij je past!

Website Houten horloge GreenTime
Time For Nature
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen