Greentime zw070b duurzaa houten horloge | Time For Nature
houten heren horloge chrono | Time For Nature
woodwatch heren zw070b | Time For Nature
heren horloge stopwatch | Time For Nature

Houten horloge ZW070B

€ 128.00 € 178.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge voor heren

Dat is de ZW070B zeker! Door de stoere combinatie van het hout en de verfijnde details op de kroon rand is dit wel een mooi houten horloge voor hem!

Dit houten horloge ZW070 is een van de horloges uit de sport collectie van GreenTime.

Het is een heren model omdat de kast een diameter heeft van 45mm. Tuurlijk kan het horloge ook gedragen worden door vrouwen, de schakelband kun je eenvoudig inkorten.

Van welk materiaal is het horloge ZW070B gemaakt?

De ZW070B is voornamelijk gemaakt van hout, het hout dat ze gebruiken voor dit horloge heeft het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en dat ze er nieuwe bomen voor terug planten. Door het keurmerk weet je ook dat het hout niet uit de illegale boskap komt.
Ook de verpakking van de horloges zit het FSC keurmerk, zo duurzaam mogelijk!

De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW070 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW070A Sandel hout
ZW070B Sandel hout
ZW070D Esdoorn / Sandel hout

 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je zo de maat van het horloge niet? Geen probleem, we leveren je een gratis versteltool erbij waarmee je snel en eenvoudig enkele schakels kunt verwijderen uit de horloge band. Hoe dat werkt leggen we je hier uit!

Specificaties Houten horloge ZW070B

45 mm
Miyota VD57
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen