Stoer heren horloge voor de zomer met stopwatch functie | Time For Nature

Houten horloge ZW070D heren

€ 89.00 € 178.00
Dit product is uitverkocht.

Sportief houten horloge

Het houten heren horloge ZW070D van Greentime is een uniek exemplaar door de vele details die er in verwerkt zitten. Door het gebruik van de 2 houtsoorten zal het model opvallen wanneer je het om je pols hebt.
De houten kast heeft een doorsnede van 4,5 cm, daardoor is dit model geschikt voor de heren pols. Kunnen dames hem dan niet dragen? Tuurlijk wel, de horloge band is in te korten waardoor je hem gewoon op maat kunt maken!

Van welk materiaal is het houten horloge ZW070D gemaakt?

De ZW070D horloge is gemaakt van hout met het FSC keurmerk. Dit keurmerk staat ervoor dat het hout op een zo duurzaam mogelijke manier is verkregen. Bijvoorbeeld door geen illegaal tropisch hout te gebruiken.
De achterkant van de kast heeft een metalen afsluit plaat. Hierdoor is het horloge wat platter.

De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW070 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW070A Sandel hout
ZW070B Sandel hout
ZW070D Esdoorn / Sandel hout

 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Bij elk horloge dat er is besteld leveren wij gratis een versteltool. Hiermee kun je eenvoudig enkele schakels uit de houten horlogeband verwijderen. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk het hier en we leggen het je stap voor stap uit.

Specificaties Houten horloge ZW070D heren

45 mm
Miyota VD57
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen