| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge van een wijnvat - ZW132B

€ 159.00
Dit product is uitverkocht.

Een beperkte oplage horloges uit een oud wijnvat

Een duurzaam houten horloge van het Italiaanse merk GreenTime is altijd al uniek, maar wat dacht je dan van de Barrique collectie! De modellen ZW131 en ZW132 zijn gemaakt van oude wijnvaten! Jaren lang hebben de vaten mooie wijnen voort gebracht en nu gaan wij ervoor zorgen dat ze met plezier gedragen zullen worden!

Je kunt het zien en zelfs nog ruiken dat het van een wijn vat is geweest.
De kleine details doen het hem, zo is de secondewijzer in de vorm van een kurkentrekker gemaakt en zit er in de houten schakelband 2 dunnen stalen schakels verwerkt.

De ZW132 collectie bestaat uit 5 varianten, naast dit model hebben we ook nog de:
ZW132A - Uit de collectie
ZW132C
ZW132D - Uit de collectie 
ZW132E

Dit model heeft een diameter van 41mm en is daardoor zowel door heren als door dames goed te dragen. Wil je toch liever een maatje kleiner? Kis dan voor de ZW131A, ZW131B of de ZW131C want deze hebben een diameter van 40mm.

Cadeau voor een wijn liefhebber

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnkenner of een echte liefhebber van wijn? Dan is dit het perfecte cadeau, van elk model zijn er ook maar 500 gemaakt dus je een uniek cadeau!
Het horloge is al leuk maar de verpakking maakt het af. Dit is namelijk een klein wijnvat.

Kunnen de houten horloges op maat gemaakt worden?

Ja dat kan zeker, enkele schakels uit de band zijn met kleine schroevendraaier te verwijderen.
Wil je liever dat wij het voor je gaan doen, geef dat bij je bestelling je pols omtrek aan ons door en we korten hem vast voor je in. De schakels die wij eruit halen krijg je gewoon bij je horloge, mocht het toch te veel zijn kun je hem met de schroevendraaier er weer in zetten.

Wil je liever dat wij het voor je gaan doen, geef dat bij je bestelling je pols omtrek aan ons door en we korten hem vast voor je in. De schakels die wij eruit halen krijg je gewoon bij je horloge, mocht het toch te veel zijn kun je hem met de verstel tool er weer in zetten.

 

Let op! Hout is een natuur product en de kleur is nooit 100% hetzelfde. Voor groten deel zal de kleur overeenkomen maar het kan iets afwijken.
Op het uurwerk zit 24 maanden garantie.

Specificaties Houten horloge van een wijnvat - ZW132B

41 mm
Miyota 2035
Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen