| Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge van een wijnvat - ZW150A moon

€ 199.00

Een beperkte oplage horloges uit een oud wijnvat

Een duurzaam houten horloge van het Italiaanse merk GreenTime is altijd al uniek, maar wat dacht je dan van de Barrique collectie! De modellen ZW131, ZW132  en ZW150 zijn gemaakt van oude wijnvaten! Jaren lang hebben de vaten mooie wijnen voort gebracht en nu gaan wij ervoor zorgen dat ze met plezier gedragen zullen worden!

De kleine details doen het hem, zo is de secondewijzer in de vorm van een kurkentrekker gemaakt en zit er in de houten schakelband 2 dunnen stalen schakels verwerkt.

Het uurwerk van de ZW150A is een 'moon face' de wijzerplaat draait met de maan mee. De wijzerplaat van de ZW150B is lichter.

Het model ZW132 is een stukje kleiner en heeft een egale wijzerplaat, deze modellen kun je HIER bekijken.

Dit model heeft een diameter van 41mm en is daardoor zowel door heren als door dames goed te dragen. Wil je toch liever een maatje kleiner? Kis dan voor de ZW131A, ZW131B of de ZW131C want deze hebben een diameter van 40mm.

Cadeau voor een wijn liefhebber

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnkenner of een echte liefhebber van wijn? Dan is dit het perfecte cadeau, van elk model zijn er ook maar 500 gemaakt dus je een uniek cadeau!

Kunnen de houten horloges op maat gemaakt worden?

Ja dat kan zeker, enkele schakels uit de band zijn met kleine schroevendraaier te verwijderen.
Wil je liever dat wij het voor je gaan doen, geef dat bij je bestelling je pols omtrek aan ons door en we korten hem vast voor je in. De schakels die wij eruit halen krijg je gewoon bij je horloge, mocht het toch te veel zijn kun je hem met de verstel tool er weer in zetten.

Let op! Hout is een natuur product en de kleur is nooit 100% hetzelfde. Voor groten deel zal de kleur overeenkomen maar het kan iets afwijken.
Op het uurwerk zit 24 maanden garantie.

Specificaties Houten horloge van een wijnvat - ZW150A moon

44 mm
Epson 6P20
Oak
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen