Duurzaam handgemaakt houten horloge - eco statement | Time For Nature
Houten horloge ZW021E | Time For Nature

Berlin

€ 99.00

Een van de  bekendste houten horloge uit de basis collectie van GreenTime, de ZW021. Dit model van hout komt elk seizoen terug maar dan ook in een andere hout soort. Door het formaat en de stijl is het een tijdloos houten horloge die door heren en dames gedragen kan worden.
De houten kast heeft een doorsnede van 4,5 cm en is daardoor wel een opvallende verschijning. De kleuren van de cijfers en wijzers passen mooi bij de houtkleur.

Van welk materiaal zijn de ZW021 horloges gemaakt?

De ZW021 houten horloge  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo proberen ze zoveel mogelijk om producten te hergebruiken. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het houten horloge, de modellen van de Greentime ZW021 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW021E Zebrano hout / walnoten hout 
ZW021H Sandel hout
ZW021I Zebrano hout / Sandel hout
ZW021L
 Sandel hout
ZW021P
ZW021O

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!
Liever zelf op maat maken? Je leveren gratis een verstel tool bij je horloge. Bekijk hier hoe het werkt.

Waarom moet ik bij Time for Nature een houten horloge bestellen

Wij zijn de specialist als het gaat om houten horloges. Sinds 2013 verkopen we al deze parels van hout dus hebben we veel kennis van houtsoorten, modellen en de kwaliteit.
Sinds 2015 zijn wij erkend verkooppunt van het Italiaanse merk Greentime en hebben we zo goed als altijd de volledige collectie altijd op voorraad. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er wat mis is met het uurwerk, dan kun je mocht je dit graag willen ook gewoon bij ons terecht.

Kortom, alles onder 1 dak!

Specificaties Berlin

45 mm
Miyota 2035
Zebrawood Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen