Greentime eco watch ZW021I | Time For Nature
Greentime duurzaam horloge zw021I | Time For Nature
Eenvoudig houten horloge met 2 houtsoorten | Time For Nature
 | Time For Nature

Miami

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Duurzaam houten horloge

Dit houten horloge (ZW021I) is een van de bekendste horloges uit de basis collectie van GreenTime. Het horloge heeft een diameter van 45 mm, een wat grotere kast maar is zowel voor heren als voor dames te dragen. Het model is volledig van hout gemaakt, ook op de wijzerplaat is de hout structuur te zien. Dit is niet storend bij het aflezen van de tijd, deze is duidelijk zichtbaar.

Van welk materiaal zijn de ZW021 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW021 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, hierdoor krijgt het horloge een unieke uitstraling! Elk horloge is uniek, doordat hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elk houten horloge zit verpakt in een duurzame geschenkbox van GreenTime. Deze is gemaakt van gerecycled karton en is ook 100% recyclebaar! Daarin zit het horloge op de garantiekaart heen.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW021 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW021E Zebrano hout / walnoten hout 
ZW021H Sandel hout
ZW021I Zebrano hout / Sandel hout
ZW021L
 Sandel hout
ZW021O
ZW021P

De sluiting van het houten horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een schakelband bestaan uit houten schakels, welke gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het horloge op maat geleverd te krijgen. Geef hiervoor bij het bestellen de omtrek van je pols door, dan kunnen wij het horloge op maat maken.

Weet je niet wat de omtrek van je pols is? Geen probleem, we leveren een verstel tool bij het horloge. Hiermee kun je zelf het horloge op maat maken. Klik hier voor een uitleg over het gebruik van de verstel tool.

Specificaties Miami

45 mm
Miyota 2035
Sandalwood Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen