Houten horloge met eenvoudige wijzerplaat | Time For Nature

Brussel

€ 99.00

Een model houten horloge dat iedereen wel eens gezien heeft! De ZW021 van Greentime woodwatch is een van de bekendere modellen van dit Italiaanse merk. Een horloge dat gedragen kan worden door dames en door heren. Altijd een goed keuze dus!

Dit model is volledig gemaakt van FSC hout, zowel de kast, de wijzerplaat en de schakelband. Daardoor is erg licht en comfortabel om te dragen .

Van welk materiaal zijn de ZW021 horloges gemaakt?

De ZW021 houten horloge van GreenTime is gemaakt van FSC hout. FSC keurmerk staat voor duurzaam bosbeheer. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het houten horloge, de modellen van de ZW021 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW021E Zebrano hout / walnoten hout 
ZW021H Sandel hout
ZW021I Zebrano hout / Sandel hout
ZW021L
 Sandel hout
ZW021O
ZW021P

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!
Wil je het horloge cadeau geven of heb je geen idee welke maat het moet zijn? Geen probleem, dan leveren we er  gewoon een gratis verstel tool bij. Bekijk hier de instructies.

Waarom een houten horloge bij Time for Nature kopen

Wij hebben de grootste collectie houten horloges direct leverbaar. Ook zijn al deze modellen in de winkel te bewonderen. Sinds 2015 zijn wij officieel verkooppunt van de Greentime woodwatch collectie en daarom kunnen wij alle service die je mag verwachten als beste bieden!

Specificaties Brussel

45 mm
Miyota 2035
Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen