| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge Tallinn

€ 99.00

Dit houten horloge (ZW021) is een van de horloges uit de basic collectie van GreenTime, zowel voor heren als voor dames geschikt.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW021 gemaakt?

De ZW021 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, dit houdt in dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Op deze manier wordt er getracht de bosbouw te beschermen.
De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, wat een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, doordat hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven er zichtbaar zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW021 serie zijn gemaakt in de volgende soorten hout:

ZW021E Zebrano hout / walnoten hout 
ZW021H Sandel hout
ZW021I Zebrano hout / Sandel hout
ZW021L Sandelhout
ZW021O Sandelhout / Zebrano 

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van GreenTime met een houten schakelband is er de mogelijkheid om deze op maat te maken. De band is gemaakt uit verschillende houten schakels, waardoor er gemakkelijk een aantal tussen uit kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Mocht je niet weten wat je polsomtrek is, geen probleem. We leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig zelf de schakels er tussen uit halen. Klik hier om te zien hoe dit werkt.

Specificaties Houten horloge Tallinn

45 mm
Miyota 2035
Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen