olijf houten horloge ZW052A
houten horloge olijf hout
ZW052A greentime horloge
achterkant ZW052A horloge
olijven hout horloge
ZW052A

Houten horloge ZW052A

€ 99,00

Stijlvol houten horloge

Een houten horloge van GreenTime waarbij de ronde horloge kast er echt uit spring door de strakke aanzet van de houten horloge band. De ZW052A van GreenTime is een fris horloge dat is gemaakt van olijf hout. Een warme uitstraling maar door de gekleurde wijzerplaat ook weer erg stijlvol en sportief.

De diameter van dit GreenTime horloge is 40 mm en daardoor geschikt om te dragen voor heren en voor dames. De horloge band bestaat volledig uit houten schakels welke er eenvoudig tussen uit te halen zijn.

Van welk materiaal is de ZW052A gemaakt?

Dit houten horloge ZW052A is grotendeels gemaakt van FSC hout. De horloge band bestaat volledig uit houten schakels en de kast is ook van hout gemaakt. De wijzerplaat is kunststof omdat het een kleur heeft.  De sluiting van is gemaakt van staal en het glas is gehard mineraal glas.

Het horloge heeft cijfers weergegeven op de wijzerplaat, de tijd is duidelijk af te lezen.

Dit model hebben we ook nog in andere kleuren/houtsoorten leverbaar.

ZW052C Sandelhout
ZW052D Walnoten hout - Uit de collectie

Kan de ZW052A op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen worden ingekort. Er zijn enkele schakels die je er tussen uit kunt halen. Wij kunnen dit al voor je doen bij je bestelling, geef je pols omtrek door in centimeters en dan halen wij er al wat schakels voor je uit. De schakels die we er uit gehaald hebben krijg je bij je horloge geleverd.

Wil je het horloge liever zelf op maat maken of weet je de maat niet? Bij elk horloge dat je besteld krijg je een gratis verstel tool geleverd waarmee je eenvoudig enkele schakels kunt verwijderen uit de horloge band. Hoe dat werkt leggen we je hier stap voor stap uit aan de hand van een korte video.

Specificaties Houten horloge ZW052A

40 mm
Miyota 1L22
Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
1 échte winkel
Gratis verzending vanaf €39,-
Grootste collectie houten horloges
Veilig online betalen