Greentime houten horloge | Time For Nature
walnoot houten horloge | Time For Nature
zijkant ZW052D | Time For Nature
achterkant houten horloge | Time For Nature
woodwatch ZW052D | Time For Nature
Houten horloge walnoten hout | Time For Nature

Houten horloge ZW052D

€ 128.00
Dit product is uitverkocht.

Onmisbaar in je houten horloge collectie

Het houten horloge ZW052D  van GreenTime waarbij de ronde horloge kast in de picture staat door de strakke aanzet van de houten horloge band. De ZW052D van GreenTime is een fris horloge dat is gemaakt van walnoten hout. Dit hout geeft een mooie rustige uitstraling aan het model.

De diameter van dit GreenTime horloge is 40 mm en daardoor geschikt om te dragen voor heren en voor dames. De horloge band bestaat volledig uit houten schakels welke er eenvoudig tussen uit te halen zijn.

Van welk materiaal is de ZW052D gemaakt?

Dit houten horloge ZW052D is grotendeels gemaakt van FSC walnoten hout. De horloge band bestaat volledig uit houten schakels en de kast is ook van hout gemaakt. De wijzerplaat is kunststof omdat het een kleur heeft.  De sluiting van is gemaakt van staal en het glas is gehard mineraal glas.

De achterkant is afgedekt met een stalen plaat, hierdoor is het horloge extra plat.

Het horloge heeft cijfers weergegeven op de wijzerplaat, de tijd is duidelijk af te lezen.

Dit model hebben we ook nog in andere kleuren/houtsoorten leverbaar.

ZW052A Olijf hout
ZW052C Sandel hout

Kan de ZW052D op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen worden ingekort. Er zijn enkele schakels die je er tussen uit kunt halen. Wij kunnen dit al voor je doen bij je bestelling, geef je pols omtrek door in centimeters en dan halen wij er al wat schakels voor je uit. De schakels die we er uit gehaald hebben krijg je bij je horloge geleverd.

Wil je het horloge liever zelf op maat maken of weet je de maat niet? Bij elk horloge dat je besteld krijg je een gratis verstel tool geleverd waarmee je eenvoudig enkele schakels kunt verwijderen uit de horloge band. Hoe dat werkt leggen we je hier stap voor stap uit aan de hand van een korte video.

Specificaties Houten horloge ZW052D

40 mm
Miyota 1L22
Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen