Stoer heren horloge van hout | Time For Nature
houten heren horloge | Time For Nature
Greentime horloge ZW063C | Time For Nature
heren horloge om de pols | Time For Nature

Houten horloge ZW063C

€ 168.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge chrono voor hem

Het houten horloge ZW063C van GreenTime is een bekend model uit de minimal collectie. Dit model heeft een compleet houten horloge band en kast gemaakt van zebrano hout. Dit houtsoort geeft een mooie uitstraling doordat het een duidelijk aanwezige hout nerf heeft dat wat weg heeft van de zebra strepen, daarom ook de naam: zebrano hout. Doordat het hout erg sprekend is, is bij dit horloge de wijzerplaat bedekt met een kleur die egaal de wijzerplaat bedekt.

De wijzerplaat van dit houten horloge is makkelijk af te lezen. Dit horloge heeft ook een stopwatch functie er op zitten die makkelijk te bedienen is.

Waarvan is het horloge ZW063C gemaakt?

Dit houten GreenTime horloge is grotendeels gemaakt van zebrano hout. Zo is de horlogeband volledig van hout en de kast ook. De achterkant van het horloge heeft een stalen deksel waarmee het uurwerk beschermd is.
Het hout dat is gebruikt bij het maken van dit horloge heeft allemaal het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en bijvoorbeeld niet uit illegale boskap is gekomen. Door dit keurmerk blijft bijvoorbeeld het tropisch regenwoud beschermt.

Is het horloge ZW063C op maat te maken?

Niemand heeft dezelfde pols maat en daarom is de horloge band ook gemaakt om kleiner gemaakt te worden. Enkele schakels zijn eenvoudig uit de band te halen. Dat kunnen wij al voor je doen, als je bij je bestelling je pols omtrek in centimeters doorgeeft dan halen wij al enkele schakels er uit. Deze schakels krijg je wel bij je horloge geleverd, mocht je ze er weer tussen willen zetten.

Heb je geen idee wat je pols maat is of ga je het horloge cadeau geven? Wij leveren bij elke bestelling een verstel tool waarmee je eenvoudig enkele kunt verwijderen. Hoe dat werkt leggen we je hier stap voor stap uit aan de hand van een video.

Specificaties Houten horloge ZW063C

44 mm
Seiko VD54
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen