Walnoten houten horloge met de hand gemaakt - Duurzaam concept | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge Amsterdam

€ 99.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Dit houten horloge (ZW065F) is een van de houten horloges uit de Basic Collectie van GreenTime. Het horloge is voor zowel voor heren als voor dames geschikt.

Van welk materiaal zijn de ZW065 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW065 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo proberen ze zoveel mogelijk om producten te hergebruiken. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is altijd anders! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er aanwezig zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW065 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW065F Sandel hout

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen er schakels tussen uit. Deze zijn eenvoudig te verwijderen middels een verstel tool. Daarnaast kun je ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Weet je de omtrek van je pols niet? We leveren bij het horloge een herstel tool, zo kun je gemakkelijk zelf de overbodige schakels verwijderen. Hier leggen we uit hoe de verstel tool werkt.

Specificaties Houten horloge Amsterdam

40 mm
Miyota 2035
Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen