Zebrano wood met gouden wijzer voor heren | Time For Nature

Houten heren horloge Base jump

€ 149.00

Dit houten horloge (ZW094B) is een van de horloges uit de Sport Collectie van GreenTime. Het horloge is met name gemaakt voor heren, mede vanwege de doorsnede van de kast namelijk 4,5 cm. Verder is het horloge voorzien van een datum, dag en uur weergave.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW094 gemaakt?

De ZW094 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Op deze manier tracht het merk de bosbouw de beschermen.
De horlogeband en de kast zijn van hout, waardoor het horloge een unieke en sportieve uitstraling krijgt! Elk horloge is uniek, aangezien hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; welke leeftijd heeft het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven zijn er zichtbaar.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW094 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW094B Zebrano hout
ZW094C Olijf hout

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van GreenTime met een houten schakelband is er de mogelijkheid om deze op maat te maken. De band is gemaakt uit verschillende houten schakels, waardoor er gemakkelijk een aantal tussen uit kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Mocht je niet weten wat je polsomtrek is, geen probleem. We leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig zelf de schakels er tussen uit halen. Klik hier om te zien hoe dit werkt.

Specificaties Houten heren horloge Base jump

45 mm
Miyota 6P27
Zebrawood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen