Stoer Chrono horloge voor heren van olijf hout | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge Boxe

€ 149.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Dit houten horloge (ZW094C) is een van de horloges uit de Sport Collectie van GreenTime. Het horloge is ontworpen voor heren en voorzien van een datum, dag en uurweergave. De kast heeft een doorsnede van 4,5 cm.

Van welk materiaal zijn de ZW094 van GreenTime gemaakt?

De ZW094 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van hout, welke voorzien zijn van een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, wat een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven er zichtbaar zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW094 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW094B Zebrano hout
ZW094C Olijf hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle houten horloges van GreenTime met een schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels, waarvan er een aantal tussen uit kunnen. Deze schakels kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van een verstel tool. Daarnaast kan je ook omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge hier direct op maat maken!

Liever zelf op maat maken? We leveren gratis een verstel tool bij je horloge. Bekijk hier hoe het werkt.

Specificaties Houten heren horloge Boxe

45 mm
Miyota 6P27
Olive
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen